הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף כ10 דק את הביצים והסוכר לקצף תפוח..
לנוסיף שמן להקציף עוד חצי דקה, לכבות את המקצף/ המיקסר.
להוסיף את שאר החומרים,חוץ מהנטיפי שוקולד.
לערבב היטב בתנועת קיפול לוודא שלא נשאר גושים.
ליצוק את הבלילה לתבנית מלבנית או עגולה או 2 אינגליש קייק.
לפזר מעל נטיפי שוקולד.
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כחצי שעה עד שמזהיב. בהצלחה.