הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
בקערת במיקסר מקציפים את החלב . גבינת המסקרפונה ואבקת הסוכר למשך דקה.
מוסיפים את השמנת המתוקה ואת האינסטנט פודינג וניל.
מקציפים לקצפת רכה שאפשר יהיה למרוח בין השכבות.
מכינים צלוחית חלב להרטיב את הביסקוויט.
מסדרים ביסקוויט טבול בתבנית ומעל קצפת וכך ממשיכים את כל השכבות.
בסוף מעל הקצפת האחרונה מפזרים ביסקוויט לוטוס טחון.
ולמקרר לכמה שעות.