הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לערבב פרג קוקוס וקמח.
במיקסר בצים עם סוכר לבלילה תפוחה.
נוסיף שמן שמנת ונערבל נאחד את שתי הקערות ונערבב רק עד שהקמח נטמע נשמן 2 תבניות של אינגלישקק.
או תבנית של 24.
170 מעלות כ 40 דקות.
להרטיב את העוגה סירופ.
3 כפות ברנדי 3 כפות סוכר.
עם חצי כוס מים לישפוך כשהעוגה חמה.
אפשר להזליף גנש שוקולד מעשיר וטעים ומעל קוקס אני פיזרתי פיסטוקים גרוסים אפשר אגוזים ה שאוהבים עוגה טעימה בטרוף .
בהצלחה!! .
( גנאש שוקולד .
100 שוקולד מריר.
1/2 גבייה שמנת מתוקה שנותר מהעוגה) .