הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
הכנת התחתית :.
להקציף חלבונים וסוכר יחד.
להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות.
להוסיף פודינג ואבקת אפייה ולקפל בעדינות.
לחמם תנור ל 180.
לקחת תבנית עגולה 28 ולשמן אותה.
לצקת את התערובת לתבנית.
לאפות כ - 15-20 דקות.
להוציא ולצנן.
הכנת המילוי :.
להקציף הכל יחד לקרם חלק ויציב.
ולצקת על העוגה.
הכנת קרם שוקולד :.
בקערה חסינת חום את השמנת והשוקולד למיקרוגל בפולסים קצרים.
לצנן מעט ( כמה דקות ) לצקת על העוגה בעדינות ולקרר.