הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב להנמיח את המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן שמנת ולהמשיך להקציף.
לערבב את היבשים ולהוסיף ובסוף את המים .
לשמן תבנית ולאפות 180 מעלות בערך 35 דקות.
להכנת הגנאש.
להרתיח שמנת מתוקה לכבות את הגז להוסיף שוקולד, דבש ונס לערבב היטב לקבלת קרם .
כשהעוגה מוכנה למרוח את הקרם ולאחר זר סוכריות או קוקוס או אגוזים .
העוגה יוצאת רכה וטעימה .