הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לערבב הכל יחד במיקסר עם וו גיטרה .
שהתערובת הופכת לפירורית מוסיפים 2 ביצים מידה m .
כפית ת.וניל .
ממשיכים לערבב עד שהבצק אחיד .
מרדדים על נייר אפייה .
חותכים את המספר או הצורה הרצויים .
מורידים את השאריות מהנייר אפיה ומכניסים את הספרה יחד עם הנייר אפיה למקפיא לחצי שעה .
לאחר שהבצק קר .
אופים בחום 160 טורבו .
כ 15 דק עד שהקצוות זהובות .
מוציאים עם התבנית ולא נוגעים עד שהבצק מתקרר לחלוטין !!!!.
מעל מזלפים שמנת מתוקה עם פודינג או ריצ׳ לגריסת פרווה ומקשטים בפירות או שוקולדים.