הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לחמם תנור 160 מעלות .
להפריד חלבונים ולהקפיץ עם קורט מלח דקה ולהוסיף את הסוכר לקצף יציב.
לחלמונים להוסיף סוכר וניל לטרוף ולהוסיף בתנועות קיפול לקצף, לנפות את הקמח והשוקולית להוסיף בעדינות לקצף.
להניח נייר אפייה על תבנית תנור לשמן לשטח את התערובת ולאפות 10 דקות .
לצנן, להקציף 1 שמנת מתוקה 1 אינסטנט וניל 1 כוס חלב למרוח 2/3 על העוגה לגלגל לרולדה למרוח מעל את יתר הקרם לקשט עם שוקולד מגורד. .