הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
נקציף במיקסר.
חלבונים סוכר וסוכר וניל.
בקערה נוספת נשים חלמונים.
קקאו שוקולית .
מים רותחים.
שמן ולבסוף קמח מנופה כמובן ואבקת אפייה.
נאחד את שתי המסות ונערבב היטב עד לתערובת חומה ואחידה.
נאפה בתבנית בקוטר 24 משומנת קלות.
בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 45 דקות בהצלחה רונית פרץ.
לציפוי העוגה.
200 גרם שוקולד מריר.
שמנת צימחית אחת.
לחמם במיקרו ולשפוך על עוגה פושרת.