כוס מדידה.
להקציף את הביצים אין צורך להפריד.
כ 6 דק ולהוסיף סוכר, להמשיך עוד 4 דק.
ולהנמיך את המהירות של המיקסר ולהוסיף את הקמח השוקולית קקאו ושאר החומרים בהדרגה.
לאפות בחום בינוני 170 -180 -כ 40 דק לבדוק עם קיסם.
לאחר האפיה לקרר את עוגה.
לחתוך את העוגה לשכבות להרטיב במעט מים כל שכבה לפני הציפוי , ניתן למרוח במעט ריבה את השכבה ולקשט בקצפת לפי טעמכם.תהנו הילה💖🌸
.
1
כוס מדידה.
להקציף את הביצים אין צורך להפריד.
כ 6 דק ולהוסיף סוכר, להמשיך עוד 4 דק.
ולהנמיך את המהירות של המיקסר ולהוסיף את הקמח השוקולית קקאו ושאר החומרים בהדרגה.
לאפות בחום בינוני 170 -180 -כ 40 דק לבדוק עם קיסם.
לאחר האפיה לקרר את עוגה.
לחתוך את העוגה לשכבות להרטיב במעט מים כל שכבה לפני הציפוי , ניתן למרוח במעט ריבה את השכבה ולקשט בקצפת לפי טעמכם.תהנו הילה💖🌸
.