הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף ביצים עם סוכר ותמצית וניל לקצף תפוח .ולאחר מכן להוסיף בזרם דק את השמן..ואז את הקמח...להקציף במהירות נמוכה לכמה שניות..
לקחת כוסות אישיות..לשמן אותם עם תרסיס שמן..ולשים בעזרת מצקת מרק עד החצי של הכוסות..באמצע לשים כפית שוקולד מומס ובעזרת סכין לקשקש לצורת שיש ..
לחמם תנור מראש 10 דקות בחום של 180 מעלות ולהכניס ל25 דקות את העוגות..
בהצלחה😊 .