הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
אופן ההכנה:.
מחממים תנור ל 175 מעלות.
ממיסים שוקולד וחלב מערבבים ומוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני.
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף רך ויציב.
מעבירים שליש מהשוקולד לקערת המיקסר ומקפלים בעדינות ומוסיפים את כל השוקולד.
אופים כ 20 דקות בתבנית מרופדת ומשומנת.
מקציפים שמנת חלב ופודינג ומורחים על עוגה קרה מקפיאים להתיצבות שעה.
ממיסים שוקולד ושמנת ושופכים על עוגה קפואה מקפיאים לילה ומחלצים מהתבנית בהצלחה רונית פרץ.