הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לחתוך את התפוחים עם הקליפה לקוביות קטנות .
לשים בסיר עם חצי כוס מים וחצי כוס סוכר דמררה ולבשל כמה דקות כשרותח לכבות את הגז להוסיף כפית קינמון לערבב ולקרר מעט.
להקציף ביצים שלמות עם 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף כוס שמן להמשיך להקציף ולהוסיף קמח ואבקת אפיה אגוזים וצימוקים ולהוסיף את התפוחים לערבב .
לשמן תבנית מעט בתחתית לפזר מעל מעט סוכר ומסביב לשים נייר אפיה להוסיף את הבלילה ולאפות 180 מעלות 45 דקות .
כשמוכן להוציא לקרר מעט ואז להפוך על צלחת לפזר אבקת סוכר .
אפשר בסיר פלא או תבנית24.
הכל בכוס חד פעמי קר 200 מ"ל.