הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מערבבים בקערת המיקסר ביצים עם סוכר.
מוסיפים בהדרגה את השמן.
לאחר מכן מוסיפים את הדבש בבת אחת.
מוסיפים את התה בהדרגה.
מוסיפים את התבלינים: קינמון, תפוח מקולף מגורד לרסק.
מערבבים.
להוסיף את הקמח מנופה, אבקת אפיה, סודה לשתייה לערבב.
למזוג את הבלילה האחידה לתבנית. להוסיף לקישוט: אגוזים, קוביות שוקולד קטנות (הבלילה יוצאת נוזלית. עדיף להשתמש בתבנית אפייה אינגליש קייק חד פעמית, כי העוגה רכה מאוד ועלולה להתפרק כשמוציאים את התבנית.) .
לאפות ב170 מעלות כ 45 דקות. (העוגה מוכנה כשקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים)..