ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לנפות את הקמח, שוקולית ואבקת אפייה בקערה גדולה..
-
2
בקערת המיקסר מקציפים את הביצים שלמות (חלבון וחלמון), עד לקבלת קרם תפוח, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף..
-
3
מוסיפים את השמנת מתוקה, תמצית וניל ושמן מערבלים עד לאיחוד החומרים..
-
4
מוסיפים את תערובת הקמח עם אבקת אפיה והשוקולית ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
-
5
אופים בחום של 150 מעלות כשעה וחצי עד שעתיים..
-
6
בודקים בעזרת קיסם עץ עם העוגה מוכנה..
-
7
זה משתנה מתנור לתנור..
-
8
בהצלחה.
1
לנפות את הקמח, שוקולית ואבקת אפייה בקערה גדולה..
2
בקערת המיקסר מקציפים את הביצים שלמות (חלבון וחלמון), עד לקבלת קרם תפוח, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף..
3
מוסיפים את השמנת מתוקה, תמצית וניל ושמן מערבלים עד לאיחוד החומרים..
4
מוסיפים את תערובת הקמח עם אבקת אפיה והשוקולית ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
5
אופים בחום של 150 מעלות כשעה וחצי עד שעתיים..
6
בודקים בעזרת קיסם עץ עם העוגה מוכנה..
7
זה משתנה מתנור לתנור..
8
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים