הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מערבבים את היבשים יחד .
מוסיפים את שאר המצרכים לשים במהירות בינונית במיקסר עד לקבלת בצק חלק. משמנים ומכסים לתפיחה של 40 דקות. מחלקים את הבצק לכמה חלקים שאנחנו רוצים ניתן לעשות כל מיני צורות: בורג, רולדה סגורה, צמה... .
מרדדים את הבצק דק דק ושמים מילוי שאוהבים. .
מתפיחים לעוד 20 דקות בערך עד הכפלה של הצורה. מברישים בביתה טרופה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות ל-30 דקות או עד הזהבה. .