הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מקציפים את הביצים ללא הפרדתם עם הכוס סוכר לקצף יציב ,.
מוסיפים לתערובת את הנוזלים ( שמן, שמנת מתוקה וחלב ).
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ,.
לחלק את התערובת לשניים.
חלק לשפוך על תבנית .
ואת העיסה שנותרה לערבב עם השוקולד השחר .
לשפוך אותו על העיסה הלבנה , לבלול יחד לקבלת השיש ,.
ניתן גם להוסיף לבלילה חצי כוס אגוזי מלך גרוסים .
לאפות על חום 200 מעלות .
על ליציבות העוגה ,.
לקשט עם אבקת סוכר או גנאש שוקולד ..
בתאבון ובהצלחה 🌹.