ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
1.טורפים חלמונים, 3/4 כוס סוכר, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים בקערה גדולה. .
-
3
2.מנפים את הקמח מעל ומערבבים לעיסה אחידה ללא גושים .
-
4
3.מקציפים חלבונים לקצף רך עם הסוכר שנותר ומקפלים בהדרגה לבלילה השנייה.
-
5
4.מעבירים לתבנית אפיה (אפשר להוסיף בפנים חתיכות שוקולד) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 40- 45 דקות עד שנוצר קרום זהוב ורך מלמעלה, או עד שהקיסם .
-
6
יוצא יבש, חשוב מאד! כשמוציאים את העוגה מהתנור, לנער אותה על השיש ולהפריד עם סכין מהדפנות-כך היא לא תיפול, לפזר אבקת סוכר למעלה לאחר שהעוגה קרה .
1
אופן ההכנה:.
2
1.טורפים חלמונים, 3/4 כוס סוכר, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים בקערה גדולה. .
3
2.מנפים את הקמח מעל ומערבבים לעיסה אחידה ללא גושים .
4
3.מקציפים חלבונים לקצף רך עם הסוכר שנותר ומקפלים בהדרגה לבלילה השנייה.
5
4.מעבירים לתבנית אפיה (אפשר להוסיף בפנים חתיכות שוקולד) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 40- 45 דקות עד שנוצר קרום זהוב ורך מלמעלה, או עד שהקיסם .
6
יוצא יבש, חשוב מאד! כשמוציאים את העוגה מהתנור, לנער אותה על השיש ולהפריד עם סכין מהדפנות-כך היא לא תיפול, לפזר אבקת סוכר למעלה לאחר שהעוגה קרה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים