הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להמיס במקרו שוקולד מריר, חמאה ושמנת מתוקה .
להוסיף לתערובת השוקולד קמח תופח ולערבב. .
בנפרד להקציף 5 ביצים וחלמון 1 +3/4 כוס סוכר בערך 5 דק...
את תערובת הביצים לקפל בעדינות לתערובת השוקולד ולהכניס לתבנית, ולתנור שחומם מראש 170. מעלות ל20 דק לא יותר, בצדדים העוגה צריכה להיות יציבה ובאמצע רכה..כשמתקרר לפזר אבקת סוכר ובתיאבון!! .
מתכון לתבנית בינונית (גודל של 2 אינגליש קייק)..
*ניתן לעשות את אותה הכמות בכוסות סופלה יוצא בערך: 15 כוסות. .