בקערה שמים את השמן עם הסוכר ומקציפים לבלילה אחידה,מוסיפים את הביצה, הדבש והתה ומקציפים עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה (אפשר גם במיקסר). בקערה נפרדת מנפים את הקמח ומוסיפים את אבקת האפיה..
2
מוסיפים את הקמח המעורב עם אבקת האפיה והתבלינים לבלילה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד..
שמים בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרחק זה מזה, אופים בחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות, עד שנוצרים סדקים..
6
מקררים על רשת צינון ושומרים בכלי אטום. טעים יאמי אמי.
1
בקערה שמים את השמן עם הסוכר ומקציפים לבלילה אחידה,מוסיפים את הביצה, הדבש והתה ומקציפים עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה (אפשר גם במיקסר). בקערה נפרדת מנפים את הקמח ומוסיפים את אבקת האפיה..
2
מוסיפים את הקמח המעורב עם אבקת האפיה והתבלינים לבלילה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד..