ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
5 חפיסות שוקולד מריר (500 גר') - 4 לעוגה ואחת לציפוי
-
-
1 שמנת מתוקה 250 מ''ל - חצי לעוגה וחצי לציפןי
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור 150 מעלות.
-
2
לערבב ביצים שלמות עם הסוכר 5 דקות עם מקצפה או במיקסר עד קבלת קצף..
-
3
להמיס 4 חפיסות שוקולד עם החמאה, חצי שמנת מתוקה והמלח במיקרו בפולסים של 30 שניות ולערבב כל פעם עד המסה מלאה..
-
4
לערבב את הקצף יחד עם השוקולד המומס..
-
5
למזוג לתבנית בינונית מרובעת או עגולה בקוטר 26 משומנת קלות..
-
6
להכניס לתנור ל- 40 דקות עד שכמעט יבשה..
-
7
להניח מתחת לתבנית העוגה תבנית נוספת עם מים למניעת התייבשות..
-
8
להוציא מהתנור ולתת להצטנן..
-
9
להמיס במיקרו 1 חפיסת שוקולד עם חצי השמנת שנותרה ולמזוג על העוגה לאחר שהצטננה..
-
10
לשמור במקרר אם תצליחו לא לחסל....
1
לחמם תנור 150 מעלות.
2
לערבב ביצים שלמות עם הסוכר 5 דקות עם מקצפה או במיקסר עד קבלת קצף..
3
להמיס 4 חפיסות שוקולד עם החמאה, חצי שמנת מתוקה והמלח במיקרו בפולסים של 30 שניות ולערבב כל פעם עד המסה מלאה..
4
לערבב את הקצף יחד עם השוקולד המומס..
5
למזוג לתבנית בינונית מרובעת או עגולה בקוטר 26 משומנת קלות..
6
להכניס לתנור ל- 40 דקות עד שכמעט יבשה..
7
להניח מתחת לתבנית העוגה תבנית נוספת עם מים למניעת התייבשות..
8
להוציא מהתנור ולתת להצטנן..
9
להמיס במיקרו 1 חפיסת שוקולד עם חצי השמנת שנותרה ולמזוג על העוגה לאחר שהצטננה..
10
לשמור במקרר אם תצליחו לא לחסל....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים