הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מכינים אותה בקלי קלות ממרכיבים זמינים ללא מוצרי חלב והיא מושלמת לאירוח
מכינים את העוגה: .
מחממים תנור ל-170 מעלות..
בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה..
בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל, תמצית וניל, ותמצית רום. .
מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. .
מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים..
מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל וממסים שוקולד מריר), עד למרקם של רוטב סמיך. .
מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים..