הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להמיס 200 גר' שוקולד עם 100 גר' חמאה בבן מארי (2 סירים על הגז)..
להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר (למזוג בהדרגה את הסוכר)..
להוסיף לשוקולד חלמונים (בהדרגה)..
לערבב את החומרים היבשים: 1,5 כוסות קמח + 1 סוכר וניל + 1 שקית אבקת אפיה..
לערבב את שלושת הקערות לעיסה אחידה: לתוך קצף הביצים להוסיף, מעט שוקולד ומעט קמח ולערבב, מעט שוקולד ומעט קמח ולערבב..
לשמן תבנית אפיה ועל התבנית לשים נייר אפייה משומן..
לשפוך לתבנית 26 ולאפות ב-180 מעלות כ-40 דקות..
לשים במיקרוגל 100 גרם שוקולד עם חצי כוס שמנת לערבב, להקציף במערבל ולמרוח על העוגה. בתיאבון!.