הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מקציפים חלבונים עם קורט מלח . מוסיפים בהדרגה, סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. .
מקציפים היטב חלמונים ומוסיפים לקצף החלבונים בעטיפה בקיפול עדין. .
בקערה נפרדת שמים את הקמח עם אבקת אפיה והסודה לשתיה. .
בקערה אחרת מערבבים דבש, שמן ותבלינים ומוסיפים בזילוף דק לקצף החלבונים תוך עירבוב עדין. .
מוסיפים בתנועות עטיפה רחבות ומבליעים את קערת הקמח לתוך קצף החלבונים. .
יוצקים את העיסה לתבנית מרופדת ומקשטים באגוזים. .
תנור שחומם ל-175 מעלות, אפיה כ-35 עד- 55 דקות. .
שיטת קיסם במרכז העוגה. לא ליבששששש.