הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מקציפים את חומרי העוגה ושופכים ל-3 תבניות קטנות חד פעמיות ומשומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-15 דקות.
מכינים את המילוי: מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל ו-1 כוס חלב.
מחלקים את הקצפת ל-2.
בקערה 1 מוסיפים 10 טיפות תמצית קוקוס.
בקערה 2 מוסיפים 2 כפות שוקולד שחר או נוטלה ו-10 טיפות תמצית פיסטוק.
מסדרים את העוגה: עוגה, שכבה לבנה, עוגה, שכבה שחורה וכן הלאה.