הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
טוחנים את העוגיות ומוסיפים חמאה מומסת .מהדקים בתבנית משולשים סיליקון. מכניסים למקפיא..
מרתיחים את החלב מוסיפים קוביות שוקולד לבן עד להמסה מלאה..
שמים את הגלטין ב4 כפות מים קרים או חלב..
בנתיים מקציפים שמנת עם אינסטנס וניל עד לקצף יציב .מוסיפים את הגבינת שמנת והגבינה . מחממים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומוסיפים לחלב והשוקולד לבן שהמסנו מקודם. מאחדים בלילות ממלאים את התבניות ומכניסים למקפיא לשעה.
מחממים את הממרח לוטוס ושופכים לכל משולש. מכניסים למקפיא לעוד שעתיים ומגישים. שומרים בקרור.