הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים את אבקת הסודה והמלח..
בקערת מערבל מקציפים את הביצים עם הסוכר במהירות בינונית-גבוהה לקציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים את השמן בהדרגה, ולאחר מכן את הווניל והתבלינים, ומקציפים במהירות נמוכה לתערובת אחידה..
מוסיפים את תערובת הקמח בהדרגה במהירות נמוכה, ומערבלים קלות עד שמתקבלת תערובת אחידה..
מוסיפים גזר ואגוזים ומערבבים שוב..
מחממים את התנור לחום בינוני, 180 מעלות, ויוצקים את התערובת לתבניות אינגלישקייק (2 תבניות). אופים למשך 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..