הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מקציפים את חומרי הבצק, מעבירים לתבנית חד פעמית בינונית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-20 דקות.
שופכים מעל כוס נס בלי חלב ולצנן את העוגה (לא חייב).
מכינים את תערובת הגבינות: מערבבים את כל המרכיבים ושופכים על התחתית שהכנו.
מעבירים למקרר להתייצבות.
מעל ניתן לצפות בגנאש שוקולד לבן/חלב, מרתיחים שמנת מתוקה וממיסים לתוכה 300 גרם שוקולד, מצננים רבע שעה ושופכים על העוגה.
מכניסים את העוגה למקפיא ללילה, מוציאים שעה לפני ההגשה.