הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
ימים חמים אלה נפנק נפנק את עצמנו ונהנה לנו בכייף
משמנים ומרפדים תבנית 22 קפיצית/ רינג.
מערבבים פרורי ביסקווטים איכותיים בטעם שוקולד עם חמאה מומסת. וקורט מלח.
מהדקים התערובת לבסיס התבנית. מצננים שעה במקרר. .
מערבבים אבקת ג"לטין עם נס קפה והמים הרותחים. עד שימס לחלוטין. ומצננים .
מערבלים במערבל גבינות. סוכר. ומוסיפים את תערובת הג"לטין. השוקולד המומוס. והליקר. לתערובת הגבינות.
יוצקים התערובת לתבנית ומצננים במקרר ללילה..
להכנת הקרם.
על הכיריים מחממים שמנת מתוקה צימחית ושוקולד. 1/2 כוס נוטלה. עד להמסת תערובת אחידה.
מסירים מהכיריים ומערבבים פנימה 2 כפות ליקר אמרטו.ויוצקים על העוגה .
ממני גוליאנה .