הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
1) מכניסים למעבד מזון את התפוז לקוביות וטוחנים .
2)מוסיפים את השמן וסוכר וביצים וטוחנים .
והקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה יחסית .
3) מוסיפים את הקוקוס ומערבבים .
4) יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 20ס"מ.
ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות על טורבו כ 30 דקות .
מקררים את העוגה ומפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגת תפוזים עסיסית במיוחד.