הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
1)מערבבים סוכר וסוכר וניל ושמים בצד .
2)מערבבים 60 גרם חלב עם 60 גרם שמן ושמים בצד .
3)מפרידים ביצים .
ושמים קורט מלח בחלמונים ומערבבים ושמים בצד .
4)שמים קורט מלח בחלבונים ומתחילים להקציף עד שנוצר קצף לבן אז זה הזמן להוסיף סוכר עם סוכר וניל בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב .
5)מוסיפים את החלמונים ומערבבים ללא מיקסר .
6)מנפים את הקמח ואבקת אפייה מעל הקצף ומקפלים בעדינות עד שאין גושים .
7)שמים 3 כפות בהדרגה של הבלילה בתערובת של החלב ושמן ומערבבים היטב .
8) ושופכים את הכל לתערובת ושוב מערבבים היטב, שופכים לתבנית בקוטר 20 ס"מ מרופדת בנייר בתחתית וגם בדפנות ודופקים את התבנית על השולחן כך שהאוויר יצא , לוקחים קיסם ומסובבים בצורת ספירלה בכיוון השעון .
ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 כ 40 עד 45 דקות מחלצים את העוגה ומניחים אותה על צלחת הגשה אפשר לפזר אבקת סוכר .