הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההמתכון במקור של אפרת סיאצ'י שונה לפרווה בגרסה בריאה יותר.
בסיר קטן מחממים 3 כפות מים והשמן והסוכר..
לאחר שהבאנו לחימום טוב מכבים ומוסיפים את השוקולד ומשאירים למשך 3 דקות עד להמסה..
מערבבים ומוסיפים אבקת אפיה וקורט קטן של מלח..
התערובת הפכה פושרת: מוסיפים 2 ביצים. מערבבים טוב ומעל עוד 2 ביצים, בהדרגה ומערבבים..
מוסיפים את הקמח.
שימו לב לא לערבב יותר מידי, בשום אופן לא להקציף! התערובת תתקשה ותהפך יציבה מידי..
למזוג לכ-13 כוסות קאפקייקס, להניח קוביית שוקולד מריר באמצע..
להכניס לתנור על 180 למשך 12 דקות בדיוק..
בשבת- ניתן לאפות בשישי על 10 דקות ולפני האכילה לחמם על הפלטה..
לפזר מעט אבקת סוכר, אפשר ורצוי להניח כדור גלידה..