הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לעררבב יבשים בקערה.
להוסיף רטובים וללוש לבצק נעים אלסטתי אבל לא דביק.
להטפיח שעה .
לעשות צורות כמו שאוהבים.
או רולדות או בודדים קוקאסונים.
מערבבים את חומרי המילוי.
מריחה של שמן על הבצק המרודד ואז מורחים מתערובת המילוי.
לאפות על 180 עד שמשחים יפה.
מי שאוהבת ניתן לצפות בסירופ סוכר.
בהצלחה ובתאבון.
חשוב!!!!.
להטפיח מינימום חצי שעה אחרי הצורה .