הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
את העוגה הכיר לי גיסי ואנחנו לא מוותרים עליה.
מכינים את הקצפת עם כל המרכיבים חוץ מהגבינה על מהירות נמוכה , מעלים מעט את המהירות לקצף יציב , אך עמיד לא נוקשה..
מוסיפים את הגבינה ומקפלים עם מרית..
שכבה ראשונה על כל התבנית טובלים פתיבר בחלב עם הנס קפה, ומסדרים..
מצפים את השכבה בשליש מן הקצפת ומכסים את השכבה הראשונה.
שכבה שניה טובלים פתיבר בחלב ונס קפה ומצפים בעוד שליש מן הקצפת ומכסים את השכבה השנייה.
מסדרים שכבה שלישית , ומצפים שוב בקצפת שנותרה מכסים יפה ומצפים..
מצפים בשוקולד מגורד.
או מצפים בגאנש..
תהנו ותספרו איך היה.