להקציף חלבונים עם קורט מלח ולהוסיף סוכר ולהמשיך להקציף כמה דקות להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף עוד קצת להוסיף שמן ולהמשיך להקציף .
2
לערבב את הקמח עם אבקת אפיה ולערבב להוסיף למיקסר לסירוגין מעט קמח מעט מיץ בסוף להמשיך לערבב עם מרית .
3
לשפוך לתבנית שלושת רבע מהבלילה.
4
את השוקולד להמיס עם כף שמן להוסיף כף נס לערבב היטב ולהוסיף לרבע מכמות הבלילה ולהוביף לתבנית ,לקחת מזלג ולקשקש .
5
לחמם תנור 150 מעלות ולאפות 45 דקות .
6
השתמשתי בכוס מדידה אוניברסלי או חד פעמי שתיה חמה .
7
בהצלחה .
1
להקציף חלבונים עם קורט מלח ולהוסיף סוכר ולהמשיך להקציף כמה דקות להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף עוד קצת להוסיף שמן ולהמשיך להקציף .
2
לערבב את הקמח עם אבקת אפיה ולערבב להוסיף למיקסר לסירוגין מעט קמח מעט מיץ בסוף להמשיך לערבב עם מרית .
3
לשפוך לתבנית שלושת רבע מהבלילה.
4
את השוקולד להמיס עם כף שמן להוסיף כף נס לערבב היטב ולהוסיף לרבע מכמות הבלילה ולהוביף לתבנית ,לקחת מזלג ולקשקש .
5
לחמם תנור 150 מעלות ולאפות 45 דקות .
6
השתמשתי בכוס מדידה אוניברסלי או חד פעמי שתיה חמה .