ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לטרוף את ביצים 6 עד 7 דקות .
-
2
עד יהיה נפוח ומוסיפים את סוכר.
-
3
וכל החומרים ושמים בתבנית ובתנור 170 מעלות עד שהסכין יוצא נקי.
1
לטרוף את ביצים 6 עד 7 דקות .
2
עד יהיה נפוח ומוסיפים את סוכר.
3
וכל החומרים ושמים בתבנית ובתנור 170 מעלות עד שהסכין יוצא נקי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים