הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לשים בקערה ביצים, סוכר ודמן ולערבב היטב להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב .
את המים מוסיפים בסוף .
אפשר ב2 תבניות אינגלשקייק או בתבניות אישיות .
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות חצי שעה .
להוציא כשמטכן להרטיב עם כוס מים מהברז עם כפית אבקת נס ומעל את הגנאש ולפזר סוכריות ת או קוקוס .
הכנת הגנאש .
להרתיח שמנת מתוקה להוביף שוקולד ודבש ולערבב היטב .