ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערה מקציפים ביצים עם סוכר עד לקבלת בלילה בהירה, מוסיפים את המרגרינה הרכה וממשיכים להקציף, מוסיפים מיץ את הרום וסוכר וניל וממשיכים להקציף..
-
2
בקערה נפרדת מערבבים קמח מנופה עם קקאו ואבקת אפיה, מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים..
-
3
מוסיפים את הקמח לבלילה בהדרגה שופכים את הבלילה לתבנית מלבנית מפזרים מעל שוקולד צ'יפס..
-
4
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך חצי שעה או עד שקיסם עץ הננעץ יוצא יבש..
1
בקערה מקציפים ביצים עם סוכר עד לקבלת בלילה בהירה, מוסיפים את המרגרינה הרכה וממשיכים להקציף, מוסיפים מיץ את הרום וסוכר וניל וממשיכים להקציף..
2
בקערה נפרדת מערבבים קמח מנופה עם קקאו ואבקת אפיה, מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים..
3
מוסיפים את הקמח לבלילה בהדרגה שופכים את הבלילה לתבנית מלבנית מפזרים מעל שוקולד צ'יפס..
4
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך חצי שעה או עד שקיסם עץ הננעץ יוצא יבש..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים