הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
שיכבה ראשונה .
לערבב את כל החומרים יחד .
ליצור בצק .
לשטוח בתבנית של תנור (גדולה).
לאפות בחום 180 מעלות 15 דקות.
ולקרר מעט.
שיכבה שניה .
לערבב הכל יחד .
בסוף להוסיף את השוקולד צ’יפס .
לשפוך על הבצק האפוי שהתקרר מעט .
לאפות 25 דקות נוספים .
להוציא לקרר טוב .
ציפוי .
להמיס לקרם חלק .
לשפוך על העוגה .
לקרר את העוגה .
לחתוך לקוביות .
ולהנות .
ניתן לסדר בקופסא עם נייר הפרדה .
ולהקפיא .
אני אישית אוהבת את העוגה קפואה .