הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח ,להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף עוד כמה דקות .
להנמיך את מהירות המיקסר ולהןסיף שמן .
לערבה את שאר המצרכים ולהוסיף למיקסר ולערבב עם מרית היטב לקבלת בלילה חלקה .
לחמם תנור 180 מעלות .
לשים ב2 תבניות אינגלשקייק .
ולאפות חצי שעה בערך .
להכין גנאש .
להרתיח שמנת מתוקה להוסיף שוקולד לערבב להוסיף כפית נס וחצי כפית דבש ולערבב לשפוך על העוגה לתת להתקרר קצת ולפזר קוקוס.
בהצלחה .