הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להפריד ביצים.
להקציף חלבונים עם סוכר .
כשמתקבל קצף יציב ומבריק .
להאט מהירות ולהוסיף חלבונים.
בקערה נפרדת לערבב את כל הנוזלים.
להוסיף בהדרגה נוזלים וקמח וסולת .
עד להטמעה של כל היבשים.
לשמן תבנית מלבנית .
למזוג .
לאפות 45 דקות בערך בחום 180 מעלות .
לבדוק עם קיסם במרכז שיוצא יבש העוגה מוכנה .
בנתיים להכין סירופ .
לבשל על להבה בינונית את מרכיבי הסירופ עש שמעט מסמיך .
כשהעוגה יוצאת להרטיב טוב טוב עם הסירופ .
ולפזר קוקוס .
אפשר לשדרג ולהוסיף קינמון לבלילה יוצאת עוגה עם נגיעות קינמון מאוד טעים למי שאוהב.