הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מעבדים במעבד מזון את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון ומניחים במקרר לכשעתיים- שלוש. .
מחממים תנור ל 180 מעלות..
מרדדים הבצק ומניחים בתבנית טארט נשלפת ( קוטר 26 או 28). אופים כ 20-25 דקות ומצננים. ממיסים בסיר את השוקולד המריר עם חצי מיכל שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים מעט ומברישים את הבצק בתערובת. .
מקציפים מיכל וחצי שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים הקצפת על שכבת השוקולד ומשטחים. בוחרים מפירות העונה, חותכים דק ומסדרים על גביי הקצפת. .
מחממים במיקרו את ריבת המשמש והמים ומברישים את הפירות בעזרת מברשת סיליקון. .
בתיאבון🤗.