הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף ביצים שלמות עם כטס סוכר במשך 8 דקות בערך לקבלת קצף תופח להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן בזילוף לערבב את כל היבשים ולהוסיף לקערת המיקסר ולערבב ידנית לאט עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים .
לחמם תנור 160 מעלות טורבו .
להניח בתנור על הרשת את תבנית התנור ומעל את תבנית העוגה .
לשים בתבנית נייר אפיה גם בתחתית וגם בדפנות לשפוך את הבלילה ולאפות 40 דקות בערך לבדוק עם סכין אם יבש להוציא מהתנור .
לשים בכוס מים עם כפית נס ולהרטיב את העוגה .
ומעל לשפוך את הגנאש .
אפשר לקשט עם סוכריות או קוקוס.