הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להפריד בצים להקציף עם סוכר.
בקערה לערבב את כל היבשים .
שוקולד קוקוס קמח ואגוזים.
אפיה לחלבון להוסיף את הרטובים.
שמן חלמונים כף תמצית וניל ולהוסיף את היבשים בהדרגה ולאחד יחד טוב לשמן תבנית ולאפות 160 מעלות 40 .
דקות או עד שקיסם ניכנס ויוצא נקי.
מעל אפשר לימרוח קצפת שמנת מתוקה ולקשת עם שוקולד מגורר או כמו שאני עשיתי אם רוצים אותה יותר עשירה שוקולדים ומטבעות שוקולד ועוד....