הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
תחתית העוגה: לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום ולאפות עד שמוכן (עד שיוצא סכין יבשה) 180 מעלות. .
קרם האוריאו: טוחנים את שקיות האוריאו מקציפים שמנת מתוקה ופודניג מוסיפים חלב לקצפת לא ממש יציבה מוסיפים חצי מכמות האוריאו וממשיכים להקציף שופכים את הקרם על העוגה ומקפיאים לשעה..
ציפוי: מכינים גאנש לחכות שיתקרר ולשוך על העוגה לאחר מכן לפזר את שאר האוריאו להחזיר להקפאה לחצי שעה ולהוריד למקרר..
בתאבון😊😊😊.