הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף 6 חלבונים עם 3/4 סוכר כ 8 דקות .
בקערה ניפרדת לערבב חלמונים עם 1/4 כוס שמן כף תמצית וניל ו3/4 סוכר.
מוסיפים לסרוגין 3 כוסות קמח ואת המיץ תפוזים ובסוף את אבקת אפיה .
מוסיפים את התערובת להקצפה .
אופים בחום של 150 מעלות כשעה .
אם רוצים לשדרג את העוגה ולהעשיר אותה אפשר לגרד שוקולד או אגוזים .
קוקוס או קקאו בחלק מהבצק כמו עוגת שיש או להשאיר אותה איך שהיא גם טעימה אפשר בכמה אופציות לכן אני אוהבת את המתכון הזה בהצלחה!! .