ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
200 גרם אבקת סוכר / או כמעט כוס של סוכר (פחות אצבע בערך) # "אני מעדיפה עם סוכר"
-
-
-
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור לחום 180 מעלות צלסיוס.
-
2
ממיסים בבן מרי, 200 גרם שוקולד וחמאה, מורידים מהאש.
-
3
מוספים סוכר ומערבבים, נותנים לבלילה להתקרר קצת.
-
4
מוסיפים ביצה אחת אחרי השנייה ומערבבים.
-
5
מוסיפים קמח ומערבבים.
-
6
יוצקים בתבניות אישיות.
-
7
שמים 2 קוביות שוקולד בתוך כל תבנית אישית ואופים בחום של 180 מעלות צלסיוס כ-15-25 דקות (תלוי ברמת האפיה שרוצים) .
-
8
# אצלי מעדיפים עם סוכר ולא עם אבקת סוכר.
-
9
עדיף להשתמש בתבניות אישיות מנייר, כך שאם נשאר, אפשר להקפיא אותם ולאחר מכן לחמם במיקרו 20-30 שניות.
1
מחממים תנור לחום 180 מעלות צלסיוס.
2
ממיסים בבן מרי, 200 גרם שוקולד וחמאה, מורידים מהאש.
3
מוספים סוכר ומערבבים, נותנים לבלילה להתקרר קצת.
4
מוסיפים ביצה אחת אחרי השנייה ומערבבים.
5
מוסיפים קמח ומערבבים.
6
יוצקים בתבניות אישיות.
7
שמים 2 קוביות שוקולד בתוך כל תבנית אישית ואופים בחום של 180 מעלות צלסיוס כ-15-25 דקות (תלוי ברמת האפיה שרוצים) .
8
# אצלי מעדיפים עם סוכר ולא עם אבקת סוכר.
9
עדיף להשתמש בתבניות אישיות מנייר, כך שאם נשאר, אפשר להקפיא אותם ולאחר מכן לחמם במיקרו 20-30 שניות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים