הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
נתחיל מהרוטב.
לשים בקלחת 11/2 כוסות מים 1/2 כוס סוכר לערבב להביא לרתיחה לכבות הגז להוסיף 2 כפות מי ורדים להניח בצד.
לערבב בקערה סוכר יוגורט ושמן.
להוסיף את הסולת אבקת אפייה סוכר וניל ולערבב .
להוסיף בהדרגה כוס קמח לערבב היטב.
לשמן ולפזר מעט קמח לתבנית 26 לסדר את העיסה לסמן מעויינים .
להניח על כל מעויין אגוז פאקן.
180 מעלות 40 דקות או עד שמזהיב.
לצקת את הרוטב על העוגה.
בתיאבון.