הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
נמיס בפולסים קצרים את השוקולד ונערבב היטב.
ניצוק לתבנית סיליקון ונקפיא לשעתיים.
מקציף שמנת חלב ופודינג לקצפת יציבה ורכה.
נמלא מעל השוקולד הלבן שקפא ונחזיר להקפאה לשעה.
נבשל את השוקולד חמאה חצי שמנת על אש בינונית תוך כדי ערבוב תמידי עד שהחמאה והשוקולד נמסים.
נוסיף ממרח פסק זמן ונקרר מעט ניצוק לקערה גדולה ונוסיף את הפתי בר ששברנו ונערבב.
נוציא את התבנית מהמקפיא ונהדק מעל הקצפת את תערובת שיברי הפתי בר ונקפיא ללילה.
נחלץ ונעביר לצלחת הגשה באהבה רונית פרץ.