הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
להקציף את השמנת המתוקה האינסטנט פודינג והחלב ..
לאחר שנתקבל קצף יציב.
להוסיף בתנועות עטיפה את.
המסקרפונה..
ניתן גם לאחר הקצפה להוסיף שתי כפות ריבת תות שדה על שליש מהבלילה, לערבב טוב טוב.
להניח שיכבה ראשונה בפיירקס עם השילוב של התות שדה ומעליה להניח את השכבה הלבנה,.
ניתן לקשט מעל עם נטיפי ריבת תות שדה ומשמש.
לשמור בהקפאה .
בתאבון ובהצלחה 🌹..