הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מקציפים את הביצים כ6 דקות מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים,תמצית וניל במהירות נמוכה. מוסיפים את הקמח, קוקוס,שקדים טחונים. מסדרים בתבנית קפיצית 26 (מרופדת) את פרוסות התפוזים ומפזרים מעל גרידת תפוז, שופכים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש 160 מע' במשך כ50 דקות עד שהעוגה מזהיבה. מכינים את הקרמל: מבשלים את המים, הסוכר הקפה וגרידת תפוז עד לקבלת סירופ מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים היטב . כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לזלף את הסירופ מעל.